Тернопільські артилеристи проходять черговий вишкіл

Підрозділи окремої артилерійської бригади оперативного командування "Захід" проводять інтенсивні навчання з бойовою стрільбою з гармат

Тернопільські артилеристи проходять черг…

На загальновійськовому полігоні підрозділи окремої артилерійської бригади оперативного командування "Захід" проводять інтенсивні навчання з бойовою стрільбою з гармат 152 калібру, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на пост в ФБ 44 артбригади ЗСУ.

"Метою та завданням цих навчань є здійснення маршу у визначений район, топогеодезична прив'язка вогневої позиції, виконання заходів підготовки стрільби та управління вогнем, відпрацювання індивідуальних та групових нормативів в умовах, максимально приближених до бойових, а також виконання вогневих завдань," - йдеться в дописі.

Обслуги гармат показують хороші результати, адже під час стрільб артилерійська розвідка одразу визначає та доповідає про влучність. Артилеристи старанно вправляються, діють злагодженно, у визначений час проводять розгортання на позиціях та вогневого ураження умовного противника.

Особлива увага приділяється тим, хто нещодавно поповнив артилерійські підрозділи і в бойових стрільбах бере участь вперше. Тут присутня товариська підтримка, адже більш досвідчені гармаші, командири, котрі уже набули неоціненний досвід в зоні АТО допомагають новачкам в усьому, тим самим забазпечують якісне проведення бойової підготовки та підвищення майстерності усіх учасників навчань.

Чимало уваги приділяють дотриманню заходів безпеки та правильному поводженню зі зброєю, бо ж вправний воїн повинен діяти не тільки швидко і влучно, а ще й обережно.

Ситайте також: Пошкоджену в АТО техніку артилеристів відновлюють на Тернопільщині волонтери

Ордени і медалі отримали артилеристи на Тернопільщині

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme