Правоохоронці розслідують зрив сесії міськради Дніпра

У прокуратурі підозрюють у зриві сесії групу хуліганів

Правоохоронці розслідують зрив сесії міс…

Про це йдеться у повідомлені пре-служби прокуратури Дніпропетровської області, передає Depo.Дніпро.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб) за фактом подій, які мали місце 12 квітня 2017 року в приміщенні Дніпропетровської міської ради під час чергової сесії.

"Група осіб, грубо порушуючи громадський порядок, зірвала проведення сесії Дніпропетровської міської ради. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Шевченківським відділенням поліції ДВП ГУНП в Дніпропетровській області", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що 13 квітня сесія міськради Дніпра почалася з бійки, у Філатова у штовханині пропала картка для голосування. Після тригодинних суперечок у сесійній залі депутати так і не зареєструвалися. Кворум не вдалося зібрати. В проект порядку денного пленарного засідання міськради було внесено понад 100 питань, серед яких –переобрання секретаря міськради В'ячеслава Мішалова і надання згоди для землевідведення для Всеукраїнського реабілітаційного спортивного центру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme