Не минуло і трьох років: Поліція Слов'янська навчилася ліквідовувати загарбників (ФОТО)

Співробітники Слов'янського відділу поліції у третю річницю захоплення бойовиками міста і міліцейського відділку, показали, як діятимуть в схожій ситуації

Прес-служба подіції Донеччини повідомила, що поліцейські були підняті по "тривозі" вранці 12 квітня, передає Depo.Донбас.

Вони провели навчання з протидії збройного нападу на адмінприміщення поліції, а також відпрацювали тактику дій при введенні плану "Фортеця" на території оперативної зони.

Правоохоронці, які перебували в той момент у відділі поліції, екіпірувалися і зайняли позиції кругової оборони адміністративної будівлі. Їх колеги, підняті по тривозі, в найкоротші терміни в повному екіпіруванні прибули в умовлене місце, після чого рушили на посилення блокпостів, а також створили додаткові пости на території обслуговування.

"Дата 12 квітня, як для слов'янців, так і для жителів регіону символічна. Саме з цього дня і з цього міста почалися всім відомі сумні події у нашому регіоні. На той момент працівники міліції не були готові в моральному і фізичному плані чинити активний спротив незаконним збройним формуванням. Також не готові були застосувати зброю на ураження", - зазначає поліція.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme