На столичному Лісовому масиві агресивні підлітки відлупцювали однолітка ногами

У дворі житлового будинку, поблизу школи, діти побили свого "товариша по навчанню" 

На столичному Лісовому масиві агресивні…

Про це у "Фейсбуці" написала киянка Леся Литвинова, повідомляє Depo.Київ.

"... Полудень. Лісовий масив. У дворі житлового будинку в 100 метрах від школи на землі лежить хлопець. Закрив голову руками і намагається захиститися від ударів. Б'ють ногами. Двоє, може троє - я погано встигла розглянути", - пише вона.

За словами жінки, навколо щільним кільцем ще чоловік двадцять. Хлопчики і дівчатка. Все приблизно одного віку: 8-10 клас. Дівчата кричать щось схвальне, хлопчики навперебій дають поради тим, хто лупцює хлопця.

"У десяти метрах стоїть машина швидкої допомоги. Водій, відкривши двері, з цікавістю спостерігає. Повз проходять дорослі. Різні. Озираються і йдуть далі. Чи то зв'язуватися не хочуть, чи то вважають це нормою життя", - обурюється киянка.

Додамо, що Литвинова не вагаючись втрутилась у підліткову бійку.

"Поки рознімала, поки викликала поліцію, встигла трохи розібратися. Хлопець мав нещастя в школі зачепити на ходу плечем дівчинку. Дівчинка така собі з "господарів життя". Палить на лавці та розповідає мені про моє місце в цій історії нецензурними словами, чекає з нетерпінням наряд поліції - "Хочу подивитися хто і що мені зробить"", - пише вона.

Чим закінчилася ця історія жінка не знає, адже вона дочекалася приїзду патруля, переконалася, що хлопець заяву буде писати і поїхала.

"Осад залишився ґрунтований. І від агресивних підлітків, і від байдужих дорослих навколо, і від того, що поліція їхала півгодини від моменту виклику. За цей час його вже і вбити можна було спокійно. Тим більше, що нікому діла до цього не було", - підсумувала Литвинова.

Нагадаємо, в Чернігові стався скандал навколо бійки школярок. Також поліція взяла справу щодо побиття школярок на контроль.

Пізніше лідерка чернігівської банди підлітків вибачилась перед побитими школярками.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme