На Донеччині 13-річна дівчина знущалася з хлопця-інваліда і знімала це на відео

У місті Лиман Донецької області тринадцятирічна дівчинка знущалася над однолітком з інвалідністю і знімала все на відео.

Відео виявила співробітник ювенальної превенції одній із соціальних мереж, передає Depo.Донбас з посиланням на поліцію Донеччини.

Поліцейські встановили, що під час весняних канікул діти в компанії молодших і старших знайомих гуляли біля озера.

"13 –річна дівчинка підбігла до хлопця, схопила його за куртку, почала його бити і ображати. Після цього вона змусила його робити принизливі речі, при цьому вона записувала все, що відбувається на мобільний телефон. Хлопчик вирвався і втік до своєї хрещеної, але нічого їй не розповів", - йдеться у повідомленні.

З метою попередження випадків агресії, знущання та насильства над дітьми або самими дітьми працівники ювенальної превенції провели загальношкільні батьківські збори, де обговорили проблеми і труднощі, з якими зустрічаються батьки у вихованні дітей.

Що стосується самої дівчинки, то директор каже, що вона потребує педагогічної уваги. Дівчинка дуже зухвала, як по відношенню до однолітків, так і по відношенню до дорослих. Батьки знають про проблеми з поведінкою їх дочки, проте ніяких заходів не вживають.

Батьки притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП"Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей".

Правоохоронці взяли на особливий контроль неповнолітню. У службу у справах дітей буде направлено інформаційний лист про необхідність соціального супроводу дівчинки.

Нагадаємо, нещодавно у Чернігові набула розголосу жорстока бійка між дівчатами підлітками, під час якої школярку Поліну Малоштан побили підлітки через те, що вона заступилася за подругу, яка не дала свій мобільний телефон незнайомцям.

Бійку зупинила пенсіонерка з сусіднього будинку, яка випадково дізналася, що за гаражами б'ють дитину. Відео сутички було опубліковано в інтернеті.

У дівчини виявили струс мозку та інші тяжкі травми. Зважаючи на це, батьки Поліни написали заяву в поліцію.

У поліції уже відкрили карне провадження щодо неадекватних підлітків. Як повідомив згодом правозахисник Микола Кулеба, на вимогу прокуратури справу перекваліфікували на "хуліганство", за яким школяркам, причетним до побиття, може загрожувати до 4-х років позбавлення волі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme