UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Комунальники заходилися латати ями на вінницьких вулицях

Збираються відремонтувати 52 тисячі квадратних метрів доріг з асфальтним покриттям

Комунальники заходилися латати ями на ві…

На вінницьких вулицях триває поточний ремонт дорожнього покриття. Загалом збираються відремонтувати 52 тисячі квадратних метрів доріг з асфальтним покриттям, посилаючись на прес-службу міської ради, повідомляє Depo.Вінниця.

Частину вулиць уже привели до ладу після зими. Зокрема, ями залатали на вулицях Князів Коріатовичів, Станіславського, Гонти, Чумацька, наразі ремонтують Якова Гальчевського, Данила Нечая, 8 Березня, Московська.

Як розповів заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Павлінчук, найближчим часом у Вінниці планується поточний ремонт вулиць Коцюбинського, Замостянської, Нансена, Батозька та інших.

Також вже стартували роботи по підняттю люків, як "просіли" після зими, а таких по місту близько 10%. У департаменті комунального господарства і благоустрою пояснюють щорічну потребу в ремонті тим, що більшість колодязів робилися ще за радянських часів, мурувались, як правило, з цегли, а вона через перепад температур з часом руйнується.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme