UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницьке "Поділля" "підписало" двох нових футболістів

До команди прийшли два новачки: центральний захисник Микола Дударенко та півзахисник Олександр Чернецький

Хмельницьке "Поділля" "підписало" двох н…

У футбольній команді "Поділля" є два новачки: 22-річний центральний захисник Микола Дударенко та 21-річний півзахисник Олександр Чернецький, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу клубу.

Обидва молоді гравці уклали з ФК контракти до кінця наступного футбольного сезону.

Вихованець дитячої школи київського "Динамо" Микола Дударенко виступатиме під номером 77. Наразі оборонець вже встиг пограти за молодіжний склад сімферопольської "Таврії", МФК "Миколаїв", ПФК "Суми" та "Арсенал-Київ".

Водночас Олександр Чернецький у "Поділлі" отримав 11-ий номер. Центральний півзахисник є вихованцем київської ДЮСШ, а минулий сезон провів у складі полтавської команди "Гірник-Спорт" та сумської "Барси". А цього року вже встиг пограти за "Арсенал-Київ".

Обидвох гравців вже включили у заявку "Поділля" на чемпіонат і вони мають шанс проявити себе вже у найближчому матчі з херсонським "Миром", який відбудеться 14 квітня.

До речі, новоспечені подоляни вже встигли взяти участь у контрольному матчі хмельницького клубу з красилівським "Случем", що завершився бойовою нічиєю: 2:2. У цій грі голом відзначився Олександр Чернецький.

Нагадаємо, нещодавно хмельницькі футболісти святкували технічну перемогу над херсонським "Кристалом".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme