Біля Сімферопольського шосе знайшли снаряди та міни

У Харківській області піротехніки виявили та знешкодили 28 застарілих вибухонебезпечних предметів

Біля Сімферопольського шосе знайшли снар…

Як повідомили Depo.Харків у ГУ ДСНС України в Харківській області, протягом минулої доби піротехніки проводили розмінування боєприпасів у Харківському, Балаклійському, Великобурлуцькому районах області, а також у Холодногірського району Харкова.

Найбільша кількість вибухонебезпечних предметів була знайдена на відстані двох кілометрів від селища Коротич Харківського району у лісосмузі, на відстані 500 метрів від Сімферопольського шосе. Так були знайдені кілька іржавих металевих предметів схожих на боєприпаси.

Піротехніки провели пошукові роботи та виявили 13 вибухонебезпечних предметів, з яких вісім артснарядів калібру 76 мм, по одному снаряду діаметром 152 та 100 мм, дві мінометні міни діаметром 50 мм та одну гранату Ф-1.

Загалом за добу було знешкоджено 28 боєприпасів, з яких 17 артснарядів різного калібру, 10 мінометних мін і одна ручна граната.

Як повідомляв Depo.Харків, внаслідок надзвичайної ситуації, що сталася в Балаклії Харківської області, Україна втратила боєприпасів на 1 млрд. доларів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme