UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці на місці легендарного серед студентів "Польоту" хочуть будувати багатоповерхівку

Будівництво заплановане вулиці Довженка

У Вінниці на місці легендарного серед ст…

На місці добре відомого студентам вінницька педуніверу кафе виросте багатоповерхівка. Щодо майбутнього будівництва у міськраді оголосили громадські обговорення, повідомляє Depo.Вінниця.

ped

ped

Кафе "Політ" на вулиці Довженка, 36 (донедавна – Ленінградській) є одним з небагатьох закладів, що ще з радянських часів майже не змінювало свій вигляд. Для студентів педу тут було одне з популярних місць для зустрічей після пар, а то й після. Однак, незабаром на цьому місці можуть розпочати будівництво.

ped

ped

У оголошенні про обговорення йдеться про реконструкцію їдальні із надбудовою багатоквартирного житлового будинку. За представленим проектом, тут, на території в 1 тисячу квадратних метрів планують збудувати двохсекційний будинок, де один поверх передбачений під комерційні потреби і 11 – під житло. Як йдеться у документації проекту, в будинку буде 74 квартири.

З матеріалами проект можна ознайомитись в департаменті правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-59, 59-51-55.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme