У Харкові розшукали вбивцю з Тореза

Харківські поліцейські розшукали донеччанина, який перебував у розшуку майже рік

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, 31-річного чоловіка розшукували в місті Торез Донецької області за скоєння умисного вбивства своїх рідних.

За даними поліції, дільничний помітив на вулиці чоловіка, який на дитячому майданчику на вулиці Мироносицькій курив та розпивав спиртні напої.

Відносно правопорушника було складено адміністративні протоколи за ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та ст.1751 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Пізніше правоохоронець з'ясував, що чоловік перебував в розшуку у місті Торез Донецької області. З'ясувалось, що чоловік вбив свого батька та рідну бабусю, після чого втік до Харкова та переховувався від правоохоронних органів в чужому місті майже рік.

Чоловіка передали співробітникам Торецького відділення поліції. Вказаний факт зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень Київського відділу поліції.

Як повідомляв Depo.Харків, внаслідок пожежі на автостоянці в Харкові повністю згоріли шість автомобілів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme