UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові більше не братимуть гроші за парковку на "Барабашово"

Поблизу харківського торгового центру "Барабашово" скасована плата за паркування автомобілів

У Харкові більше не братимуть гроші за п…

Цю інформацію Depo.Харків підтвердили у адміністрації торгового центру.

У адміністрації наголосили, що скасування плати за парковку автомобілів – це другий етап програми розвитку центру. Потік автотранспорту покупців із моменту прийняття рішення зріс на 6%. Досягти планового показника збільшення потоку автотранспорту покупців (8-12%) адміністрація торгового центру планує вже в квітні.

"Зростання потоку автотранспорту покупців до 8-12% зможе збільшити суму середнього чека на "Барабашово" в середньому на 10-15%. Також очікується зростання оптових продажів (до 7-9%). Якщо цих показників вдасться досягти, то осінньо-зимовий сезон стане для підприємців одним з найрезультативніших за останні 5 років", - зауважили на торговому центрі.

Довідка Depo.Харків. Адміністрація торгового центру "Барабашово" прийняла рішення про введення в 2017 році режиму "free-parking" ще в грудні 2016 року. Тоді під час обговорення проекту програми "Барабашово. Перезавантаження" з підприємцями, пункт "free-parking" був внесений у програму. Однак введення режиму "free-parking" передбачало проведення ряду підготовчих робіт. Після проведення робіт 6 квітня 2017 року було оголошено про введення в дію режиму "free-parking".

Крім рішення про можливість безкоштовно паркувати автомобілі на території торгового центру, програма "Барабашово. Перезавантаження" передбачає також проведення комплексу ремонтно-відновлювальних робіт на території торгового центру. Тільки за весняний період 2017 року виконано рекордну кількість ремонтно-відновлювальних робіт: відремонтовано покрівлі (650 кв.м.) та тентові (3300 кв.м.) покриття, ведуться роботи з відновлення дорожнього покриття (підготовлено під асфальтування більше 10 тис. кв.м, з них заасфальтовано 8,2 тис. кв.м.), електротехнічні роботи, косметичний ремонт. В основному роботи по проведенню капітальних ремонтів об'єктів пов'язані із закінченням строків безремонтної експлуатації.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme