Затори неминучі: На Хрещатику на два тижні перекриють рух авто

Офіційна фан-зона буде на Хрещатику у містечку "Євробачення"

Затори неминучі: На Хрещатику на два тиж…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Хмарочос.

Фан-зона розпочне свою роботу на початку травня (точна дата ще невідома) і функціонуватиме до 14 травня. Рух на Хрещатику перекриють за "схемою вихідного дня", тобто від вулиці Богдана Хмельницького і до Майдану Незалежності.

Робочий час планується з 12:00 до 22:00, під прямих трансляцій з півфіналів та фіналу фан-зона працюватиме довше. На цій локації у дні півфіналів та фіналу відбуватиметься пряма трансляція шоу на екранах і щодня діятимуть фудкорти, відбуватимуться концерти та різноманітна розважальна програма. Фан-зона зможе приймати до 15 тисяч глядачів. Вхід буде вільний.

Фан-зона зі сценою буде розташована на Софіївській площі біля пам'ятника Богдану Хмельницькому. Територія фан-зони буде встелена спеціальним газонним покриттям, а біля пам'ятника Хмельницькому будуть висаджені 10 тисяч тюльпанів. Сцена буде унікальною, вона буде виглядати, як величезний телевізор – вся дзеркальна (розміри 26 на 16 м). Крім того в фан-зоні буде встановлено триметровий мікрофон, що світиться і арт-об'єкти з льоду.

Також КМДА організовуватиме фан-зону "Євробачення" на Поштовій площі. Для цієї локації організатори конкурсу придумали міжнародний фестиваль караоке "Євробачення". Там буде програма, що базуватиметься на історії пісенного конкурсу з 1965 року. Також організатори зроблять мінусовки пісень "Євробачення", і кожен охочий зможе виконати ці хіти просто на площі.

Ще одну фан-зону "Євробачення -2017" планують відкрити у парку відпочинку "Оболонь" в урочищі Наталка.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme