Царьов розповів про загадкову дівчину, яка могла підірвати Гіві

"Новорос-невдаха" і колишній нардеп Верховної Ради Олег Царьов розповів нові подробиці загибелі бойовика "ДНР" Михайла Толстих (Гіві)

Про це він розповів у інтерв'ю, яке оприлюднив на своїй стоінці у мережі, передає Depo.Донбас.

За його словами, перша версія про постріл з вогнемету "Шмель" по кабінету Гіві була "не зовсім вірна".

"Наскільки мені відомо, що нібито вибухівка була принесена в кабінет Михайла Толстих заздалегідь завербованим агентом СБУ. Відомо, що це була дівчина. А вже від вибуху принесеної вибухівки здетонувала зброя, що знаходилася в кабінеті, в тому числі і вогнемет "Шмель", - розповів Царьов.

Він також зазначив, що володіє інформацією за фактом вбивства Гіві, але зараз не буде про це говорити, тому що "вважає правильним дочекатися закінчення слідства і оголошення результатів розслідування спецслужбами ДНР".

Нагадаємо, що раніше Царьов запевняв, що у Службі безпеки України є спеціальний дозвіл на ліквідацію "ворогів України", за яким, зокрема ніби то було ліквідовано Гіві та Моторолу. Царьов настільки впевнений у могутності СБУ, що вважає їхніми наступними жертвами Путіна та Шойгу.

Крім того, повідомлялося, що у "ДНР" винним у загибелі Гіві та Мотороли оголосили начальника Департаменту контррозвідки Служби безпеки України Олексія Петрова.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme