UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За ніч житомирський злодій обчистив три машини

Чоловіка, який у дворі багатоповерхівки розбив скло на вікні пасажирських дверцят машини, помітили та затримали місцеві мешканці

Учора, 9 квітня, вночі до поліції зателефонував 26-річний житомирянин і повідомив, що у дворі багатоповерхівки затримав невідомого, який розбив скло у його машині та викрав звідти речі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

На місце події прибули слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції та патрульні. Заявник розповів, що прокинувся від брязкоту розбитого скла і через вікно побачив, що хтось нишпорить у салоні його "Нісана", припаркованого під вікнами багатоповерхівки. Власник автівки не дав зловмисникові утекти і тримав його до прибуття поліцейських, яким і передав незнайомця.

Особа затриманого виявилася знайомою оперативникам, адже 48-річний житель обласного центру не раз потрапляв у поле зору поліції та притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та шахрайства.

Під час огляду у чоловіка вилучили щойно викрадені ним з автомобіля відеореєстратор, автомагнітолу, ліхтарик і навіть дзеркало заднього виду. Для подальшого з'ясування усіх обставин підозрюваного доставили до Житомирського відділу поліції.

Уже вранці до поліції звернулися ще двоє житомирян із подібними повідомленнями. З "Тойоти" 42-річної житомирянки було викрадено відеореєстратор і шкіряні рукавички, а з "Фольксвагена" 34-річного чоловіка –дорогий наручний годинник та інші особисті речі. Предмети, які були викрадені у заявників, знайшлися серед речей затриманого.

Поліція з'ясовує причетність затриманого до інших аналогічних злочинів.

Нагадаємо, у Житомирі 19-річний юнак крав у лікарнях ґаджети, необачно залишені власниками без нагляду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme