В Одесі на Алеї Слави сталися сутички. Затримали близько десяти патріотів

Серед затриманих є екс-голова Одеського осередку "Правого Сектору" Сегрій Стерненко

Як передає Depo.Одеса, під час покладання квітів біля стели Невідомому Матросу в парку ім. Шевченка в Одесі між представниками патріотичних організацій та поціновувачами "русского міра" сталася сутичка.

За словами начальника Управління привентивної діяльності в ГУНП в Одеській області Івана Іщенко, одного з патріотів затримали за те, що він вдарив учасника акції.

Пізніше представники поліції затримали ще кількох активістів, серед яких опинилися заступник обласної організації ВО "Свобода" та екс-керівник одеського "Правого Сектору" Сергій Стерненко.

Крім того, зі слів затриманого Стерненка, серед присутніх в поліцейському автозаку є і представник ЗМІ.

Крім того, поліція майже ніяк не реагувала на заклики сепаратистів про порушення теріторіальної цілісності України та на комуністичну символіку, яку вони принесли з собою.

Як повідомив пізніше Сергій Стерненко, активістів привезли в Малиновський райвідділок Національної поліції в Одесі.

Крім того, за словами голови поліції Одещини, 10 квітня в Одесі поліція буде "жорстко реагувати" на комуністичну символіку.

Нагадаємо, в "Правому Секторі" Одеси заявили, що проросійські сили хочуть використати День визволення Одеси від німецької окупації в якості антиукраїнської провокації. А СБУ вже викликала лідера одеських сепаратистів на допит.

Також стало відомо, які вулиці перекриють 10 квітня через урочистості до Дня визволення Одеси.

Раніше Depo.Одеса повідомляло, що в Одесі Алеєю Слави пройшлися фанати "совка", а в ході до Дня визволення Одеси взяли участь "солдати Османської імперії".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme