UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці створили ще один індустріальний парк

В майбутньому тут розташовуватимуться підприємства, пов'язані з виготовленням елементів холодильного обладнання

У Вінниці створили ще один індустріальни…

Сьогодні, 10 квітня, Вінницька міська рада та ПАТ "Українська пивна компанія" підписали Меморандум про співпрацю щодо створення на території східної частини міста ще одного індустріального парку під назвою - "Вінницький кластер холодильного машинобудування". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради.

В майбутньому тут розташовуватимуться підприємства, які, в тій чи ніші мірі, пов'язані із виготовленням елементів холодильного обладнання.​

"В минулому році "Українська пивна компанія" розпочала проект по будівництву першої черги свого заводу у Вінниці. В результаті діалогу та співпраці виникла ідея створити кластер холодильного машинобудування, щоб зробити тут повний цикл виробництва, наскільки це можливо", - сказав вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Меморандумом передбачено, що ділянка 10,8 гектарів, яка викуплена пивною компанією, і ще 8,5 гектарів, які є власністю територіальної громади у Вінниці, будуть використовуватись як база для створення кластеру. Новий індустріальний парк буде розміщуватись поруч із Вінницьким індустріальним парком, який уже внесений в загальнодержавний реєстр.

У цьому місяці питання про створення індустріального парку "Вінницький кластер холодильного машинобудування" будуть розглядати депутати міської ради. Після цього усі необхідні документи будуть направлені в Міністерство економічного розвитку і торгівлі України для включення цієї території в Реєстр індустріальних (промислових) парків України. ​

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme