У Вінниці начальник відділення поліції спіймав у підвалі двох злодюг

Один із зловмисників намагався чинити опір полковнику поліції, однак був затриманий разом із спільником на місці події

Керівник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, перебуваючи у відпустці, затримав двох крадіїв, які намагались викрасти речі з підвалу багатоповерхівки, де мешкав поліцейський. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на перс-службу обласного управління Нацполіції.

Повідомляється, що інцидент стався вчора, 9 квітня, близько 14:00. Полковник поліції Роман Андрущак у підвальному приміщенні свого будинку помітив двох незнайомців, які підібравши ключі до комори, пакували його особисті речі. Відкритими також були і сусідні комори, а навколо розкидані інші речі. Дещо з викраденого злодії вже встигли спакувати.

Крадіями виявились двоє 34-річних чоловіків. Один з них - несудимий вінничанин, а інший – житель Жмеринського району, який вже відбував покарання у місцях позбавлення волі.

"За даним фактом відкрито три кримінальних провадження за ст.162 КК України (порушення недоторканності житла), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років та за ст.15 ч.3 ст.185 КК України (спроба крадіжки), що карається позбавленням волі на строк до 6 років. Правопорушників затримано в процесуальному порядку", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme