UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернополянин-збоченець отримав вирок у 10 років позбавлення волі

Покарав суд чоловіка за розпусні дій щодо малолітньої дівчинки

Тернополянин-збоченець отримав вирок у 1…

Тернопільський міськрайонний суд визнав винним місцевого жителя у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої дитини та призначив йому покарання у виді 10 років позбавлення волі, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

У листопаді 2014 року обвинувачений змусив до статевого зв‘язку у неприродній спосіб малолітню доньку своєї співжительки, використавши її безпорадний стан, який внаслідок малолітнього віку дитини не давав їй можливості в повній мірі розуміти характер та значення вчинюваних нею дій.

Після того, як потерпіла розповіла про неадекватну поведінку збоченця матері, жінка звернулась із заявою про злочин до правоохоронців.

Прокурор довів у суді вчинення обвинуваченим злочину за ч.3 ст.153 - насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої, ч.2 ст.156 - розбещення неповнолітніх, вчинене щодо малолітньої ККУ.

Винуватцю судом призначено покарання - 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, днями ув'язнили на шість років збоченця. Суд визнав винним теребовлянина у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої дитини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme