UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Нетішинських ескулапів винять у байдужості до хворих

У місті енергетиків стався прикрий випадок в медсанчастині, який збурив містян

Нетішинських ескулапів винять у байдужос…

Медпрацівника медсанчастини Нетішина містяини винуватять у байдужості і небажанні виконувати свої професійні обов'язки, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на Нетішинську самооборону.

Видання повідомило, що історію розповіла очевидиця. За словами жінки, в черзі до кабінету кардіограми у Нетішинській медсанчастині одній з хворих стало зле і вона втратила свідомість, оскільки у тісному невеликому приміщенні стояла величезна черга і було задушливо.

Проте, допомогу жінці надали не медики, люди, які стояли в цій черзі. Лікар-кардіограф, за словами очевидців, поставився до випадку байдуже. Врезультаті, жінка, що втратила свідомість, потрапила до обласного кардіоцентру у передінфарктому стані.

У медиків же своя версія. За словами заступника головного лікаря КЗ "СМСЧ м.Нетішин" Валентини Щуклої, постраждалу жінку за дзвінком лікаря Бондарчука відразу з поліклініки госпіталізували. На даний момент вона давно вже виписалася з лікарні.

У ситуації крапки над "і" поставить обласний департамент здоров'я.

Нагадаємо, у Хмельницькому є також "екземпляри" серед лікарів, яким байдуже до пацієнтів. Минулого року Depo.Хмельницький писав про хамовитого лікаря-ортопеда з поліклініки №2, який без причини вигнав матір з дитиною з кабінету і не оглянув немовля.

"Відзначилась" також і медпрацівник у обласному травмпункті, відмовивши в огляді пацієнту просто тому, що їй так захотілося.

А минулого тижня хмельничан ошелешили новиною про п'яного в "дупель" лаборанта, який чергував у міській дитячій лікарні. В крові медика тестер показав майже 30проміле алкоголю, що майже у 15 разів перевищує норму.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme