Небайдужі полтавці збирають гроші для пораненого біля "Газетної арки" поліцейського

Поліцейський, який важко постраждав під час захисту мирних громадян від тітушок, потребує допомоги

Небайдужі полтавці збирають гроші для по…

Небайдужі полтавці збирають гроші на лікування правоохоронцю, який отримав численні травми біля "Газетної арки". Повідомлення про збір коштів жителі міста розповсюджують у Фейсбук, пише Depo.Полтава.

"Під час бійні біля "Газетної арки" отримав тілесні пошкодження офіцер патрульної поліції старший лейтенант поліції Пипенко Павло Сергійович. Він отримав численні травми - струс головного мозку, відкритий перелом кісток носу, кісток гайморових пазок, решітчастих кісток обличчя, закрита черепно-мозкова травма.

Позавчора йому зробили операцію, вона пройшла успішно, але на подальше лікування потрібні кошти. Павло Пипенко достойно ніс службу в той день, захищаючи протестувальників від кременчуцьких тітушок-охоронців. Всім, хто не байдужий, прошу відгукнутися і допомогти хто чим може! Номер картки 4149 4996 4986 4327. Друзі давайте допоможемо хлопцю!", -йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 квітня протест проти незаконного будівництва у Полтаві перетворився на криваве побоїще, у якому постраждало шестеро активістів, у тому числі ветеран АТО Олександр Коба.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme