На столичній Софійській площі вкрали унікальну писанку

З фестивалю писанок на Софійській площі в Києві невідомі вкрали одне з яєць

На столичній Софійській площі вкрали уні…

Про це повідомляє Depo.Київ.

"Організатори закликають усіх, хто має будь-яку інформацію про вкрадене яйце, повідомити про це оргкомітету. Писанку вкрали після обіду 9 квітня. На ній зображена такса", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу куратор проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький заявив, що зникла одна з найкрасивіших писанок.

"Вона подобалася відвідувачам найбільше, люди фотографувалися поруч. Ми припускаємо, що хтось накрив її, зняв і відвіз на машині. Просимо – поверніть таксу! Адже це унікальна робота. Викрадач не зможе її нікому показати, адже відразу ж розкриє себе", – сказав він.

За його словами, про зникнення буде подано заяву в поліцію.Організатори фестивалю також звертаються до можливих свідків, які можуть допомогти в пошуках, пише Сегодня.

Нагадаємо, на Софійській і Михайлівській площах в рамках Фестивалю писанок вже встановили більше 500 унікальних величезних великодніх яєць, які розмальовували люди зі всієї України. Подивитися на незвичайні роботи йдуть тисячі киян і гостей міста.

Довідка. VII Всеукраїнський фестиваль писанок розпочався в Києві 8 квітня. Він охоплює 3 локації: Софійська площа, Михайлівська площа і Володимирський узвіз.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme