UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Місцеві бюджети Хмельниччини отримали цьогоріч більше мільярда гривень

У І кварталі до місцевих бюджетів області надійшов 1 мільярд 10 мільйонів гривень податкових платежів

Місцеві бюджети Хмельниччини отримали ць…

У першому кварталі доходи місцевих громад сягнули 1 мільярд 10 мільйонів гривень податкових платежів, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ДФС.

Отримана сума податків і зборів перевищує податкові надходження за аналогічний період минулого року на 318 мільйонів гривень, або на 128%.

"Позитивна тенденція росту бюджетних надходжень ґрунтується на системному надходженні таких бюджетоутворюючих складових як податок на доходи фізичних осіб, який утворює більше половини усіх платежів, - 607 мільйонів гривень, - кажуть податківці. - Важливими сегментами доходів скарбниць місцевих громад також стали єдиний податок, рівень сплати якого досяг 160 мільйонів гривень, податок на майно у сумі 140 мільйонів гривень та акцизний податок з роздрібного продажу, - 52 мільйони гривень."

За словами керівника ГУ ДФС у Хмельницькій області Анатолія Марценюка, за виконанням бюджетних завдань місцевих громад стоїть співпраця з органами місцевого самоврядування за всіма векторами контролю за станом надходжень. У першу чергу це детінізація ринку праці, легалізації підприємницької діяльності, удосконалення земельних відносин та наведення порядку на ринку обігу підакцизних товарів, тобто саме ті ключові напрямки, де формується основа місцевих бюджетів.

Читайте також: Місцеві громади Хмельниччини отримали доходів майже вполовину більше

Від роздрібного акцизу Хмельниччина отримала більше 33 мільйонів гривень

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme