В Чернівцях міністр екології закликав носити каву в термосі і розказав, як його родина чистить зуби

Міністр екології закликав українців економити природні ресурси та не засмічувати його

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Молодий Буковинець", міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак під час візиту в Чернівці розповів про те, яким чином його родина береже довкілля. Зокрема, Остап Семерак розповів, що він та його сім'я чистить зуби, економлячи воду.

"На велосипеді я не маю можливості їздити. Тому що, на жаль, наші міста не пристосовані до їзди на велосипедах, немає велосипедних доріжок. Але ми, звичайно, дотримуємося нових правил, які ми завели у нашій сім'ї. Наприклад, коли ми чистимо зуби, відкриваємо кран, змочили щітку, закрили кран. Почистили зуби і знову закрутили кран. І таких елементарних правил є багато. Якщо їх дотримуватися, то непомітно, але ми будемо досягати бажаного результату", - зазначив Семерак.

Міністр екології також закликав українців економити природні ресурси та не засмічувати його.

"Я закликаю всіх звернути увагу на свою щоденну поведінку. Вимикати світло, менше купувати речей, які мають зайву упаковку. Або купувати ті речі, які не є одноразовими, а мають довготривале зберігання. Наприклад, якщо ми йдемо на роботу і звикли дорогою підійти до кавового апарату купити в одноразовому стаканчику каву, то давайте краще купимо термос, зробимо вдома цю каву і будемо її пити, не відмовляючись від своєї традиції вранішньої кави. Просто не використовуючи одноразові стаканчики, особливо якщо вони пластикові", - додав міністр.

Нагадаємо, що Семерак в Чернівцях похизувався, як його донька збирає батарейки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme