Копи знайшли автомобіль, водій якого вбив пішохода

У Харкові патрульні знайшли автомобіль, водія якого підозрюється у скоєнні смертельної ДТП

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, машину виявили на Байкальському провулку ввечері 7 квітня.

За даними поліції, знайдений автомобіль Skoda Octavia мав характерні для ДТП пошкодження - розбите лобове скло та вм'ятину на капоті. Крім того, на автомобілі не було переднього номерного знаку, натомість номер, який був прикріплений ззаду, співпадав з номером, який знайшли на місці аварії.

Автомобіль доставили на штрафний майданчик. Тривають подальші слідчо-оперативні дії.

Місце перебування водія встановлюється.

Як повідомляв Depo.Харків, аварія сталася 7 квітня на Московському проспекті. Поліцейські, патрулюючи Слобідський район, побачили на проїжджій частині проспекту закривавленого пішохода.

На місце викликали медиків, які констатували смерть 41-річного чоловіка.

За даними поліції, винуватець ДТП поїхав з місця аварії, проте на асфальті патрульні знайшли номерний знак автомобіля, водій якого вірогідно здійснив наїзд.

Зловмиснику загрожує ув'язнення до 8 років за ч.3 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого", та за ч. 3 ст. 135 "Залишення в небезпеці, що спричинило смерть" Кримінального кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme