Звинувачуваний у вибуху будинку у Павлограді повністю визнав свою провину

Мешканець Павлограду визнав себе винним у вбивстві дружини та вибуху будинку

Звинувачуваний у вибуху будинку у Павлог…

Про це стало відомо під час судового засідання, передає Depo.Дніпро з посиланням на 5632.

На початку судового засідання судді озвучили результат медичної експертизи щодо стану здоров'я обвинуваченого. Згідно з висновками лікарів, обвинувачений здоровий.

Після дослідження письмових матеріалів справи, які зачитував прокурор, обвинувачений визнав свою провину у вибуху будинку.

Раніше він визнавав свою провину лише в жорстокому вбивстві дружини. Тепер же чоловік повідомив, що згоден з обвинуваченнями за усіма статтями:

- п.4 ч.2. ст. 115 КК (вбивство, вчинене з особливою жорстокістю);

- п.6 ч.2. ст. 115 КК (вбивство, вчинене з корисливих мотивів);

- ч.2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху або іншим загальнонебезпечним способом).

Обвинуваченим загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як раніше повідомля Depo.Дніпро, вибух стався близько першої ночі. Рятувальники драбиною вивели матір з п'ятирічною дитиною. І тієї ж ночі поліція затримала винуватця, мешканця цього будинку. Як з'ясувалося, у такий спосіб він хотів вкоротити собі віку, але останньої миті вийшов надвір. Напередодні він вбив свою дружину. Як кажуть сусіди, вони понад 20 років жили разом, у них є дорослий син. Чоловік 70 разів вдарив дружину ножем.

Депутати Павлоградської міськради виділили гроші мешканцям зруйнованого вибухом будинку, але виявилось, що не всі були прописані.

Згодом людям запропонували повернутися у зруйновані вибухом під'їзди.

У Павлограді винуватця вибуху багатоперхівки називають терористом. Олександр Коломієць, якого звинувачують у вибуху будинку у Павлограді, вимагав закритого і найскорішого суду. Його підозрюють у вживанні транквілізаторів. Газовики розповіли, що вибух у багатоповерхівці у Павлограді, який спричинив руйнування, ймовірно стався через включену конфорку.

Підірваний будинок ремонтуватимуть в обхід "Прозорро", оскільки у Павлограді не знайшлось бажаючих його відновити.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme