Ветеран АТО Олександр Коба розповів, хто і як його поранив

Наразі Олександр Коба у лікарні. Незважаючи на тяжкий стан він розповів подробиці кривавого побоїща

Ветеран АТО Олександр Коба розповів, хто…

Після кривавого побоїща біля "Газетної арки" у Полтаві постраждало шестеро людей. Серед поранених – ветеран АТО та громадський активіст Олександр Коба. За ніч його двічі прооперували, а коли прийшов у свідомість - перевели до реанімаційного відділення обласної лікарні, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на канал YouTube UA: Перший.

До лікарні ветеран АТО потрапив у тяжкому стані, і лише о вдень лікарі змогли констатувати, що його життю вже нічого не загрожує. Журналістам він розповів обставини події – хто і яким чином поранив його під час "Полтавської битви".

"Коли пішли тітушки, нас залишилось дуже мало. Я ввалив двом, завалив їх, а потім мене почали штрикати ножами з-за спини. Їх було дуже багато. На якусь мить я втратив свідомість, було близько восьми ножових поранень – в легені, в печінку. Потім побратим мене просто відтягнув, бо я вже не міг нічого", - говорить Олександр Коба.

Лікарі Полтавської обласної клінічної лікарні зазначили, що на данному етапі стан юнака тяжкий, але він отримує всю необхідну терапію для одужання.

Нагадаємо, що 5 квітня у Полтаві мирна акція протесту проти незаконної забудови в центрі Полтави завершилася жорстокою бійкою між учасниками акції і тітушками, найнятими для охорони будівництва.

В результаті зіткнень постраждало шестеро активістів, двох з них з ножовими пораненнями були госпіталізовані в лікарню, де їм зробили операції. Серед постраждалих також ветеран АТО – Олександр Коба.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme