UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Краматорську відбувся суд по справі мера Покровська Требушкіна

У Краматорському міському суді розглядалося клопотання про обрання запобіжного заходу Покровському міському голові Руслану Требушкіну, який підозрюється в недостовірному декларуванні

Про це передає Depo.Донбас з посиланнмя на місцеве ТБ "Орбіта".

Прокуратура Донецької області клопоче про 60 діб домашнього арешту.

"В ході судового засідання адвокат Руслана Требушкіна зазначив, що згідно зі статтею 184 Кримінального процесуального кодексу України клопотання повинно бути вручено підозрюваному не пізніше ніж за 3 години до розгляду справи в суді. Вчора о 23.00, разом з повідомленням про підозру, Руслан Требушкін дійсно отримав клопотання про обрання запобіжного заходу. Однак доповнення до нього були вручені сьогодні тільки о 14.55, тоді як судове засідання почалося о 15.40. Адвокат клопотав про те, щоб відкласти слухання справи для дотримання прав підозрюваного і надання часу на ознайомлення з документами", - йдеться у повдомленні.

Прокурор заперечив, що Руслан Требушкін, якого слідчий чекав сьогодні о 13.00, з'явився майже на дві години пізніше. А вночі документи не були вручені тому, що він відмовився розписатися в отриманні повідомлення про підозру.

Друга захисниця Руслана Требушкіна підтримала колегу. Вона звернула увагу суду, що повідомлення про підозру було вручено пізно вночі, а адвокати змогли вступити в справу тільки за півтори години до судового засідання.

На місці суд виніс рішення про задоволення клопотання адвокатів. В судовому засіданні була оголошена перерва до 9.00 понеділка, 10 квітня.

Як повідомлялось раніше, 6 квітня ввечері мер Покровська Руслан Требушкін отримал підозру від прокуратиру та СБУ.

Нагадаємо, 12 грудня з самого ранку в виконкомі Покровська співробітники СБУ проводили обшуки в кабінетах перших керівників міста за фактом їх незаконного збагачення за рахунок грошей громади.

Як з'ясувалося, обшуки в мерії Покровська та у київській квартирі мера Руслана Требушкіна сталися через те, що проти нього порушено провадження.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme