UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Полтавщині 721 учасник АТО отримав земельну ділянку

В черзі на отримання ще 2036 військовослужбовців

На Полтавщині 721 учасник АТО отримав зе…

Станом на 1 квітня 721 учасник АТО на Полтавщині вже завершив процедуру оформлення землі у власність, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Новини Полтавщини.

Ще 2036 військовослужбовців подали заяви, з яких 1197 чоловік вже отримали дозволи на розробку землевпорядної документації для відведення землі.

Під потреби військових із державної власності передадуть 2 244 гектарів землі, призначенні для ведення особистого селянського господарства, а також 55 ділянок площею більше 6 га - для садівництва.

Як повідомила заступник начальника Головним управлінням Держгеокадастру Людмила Остапченко, учасники АТО можуть отримати консультативну допомогу щодо реалізації права на відповідні земельні ділянки у Головному управління Держгеокадастру у Полтавській області, перелік відповідальних спеціалістів розміщений на сайті управління у рубриці "Інформація для учасників АТО та членів їх сімей".

Раніше Depo.Полтава повідомляло про акції протесту біля Полтавської міськради. Однією з причин є незаконне виділення міською владою земельних ділянок під забудову комерційних будівель.

В протестах активну участь беруть і ветерани АТО.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme