На Луганщині скоротили кількість районних відділень Пенсійного фонду

У Луганській області відбулася оптимізація територіальних органів Пенсійного фонду

Як передає Depo.Донбас, про це повідомляє прес-служба Головного управління ПФ в Луганській області.

"Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 року № 988 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" в Луганській області проведена оптимізація структури органів Фонду області шляхом злиття окремих управлінь. Рішення про об'єднання управлінь є суто організаційним рішенням Пенсійного фонду України та його мета - поліпшити якість управління в пенсійній системі ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що з 11 територіальних управлінь утворено 5 об'єднаних, це: Біловодське (об'єднані управління Біловодського та Міловського районів), Білокуракинське (Білокуракинський, Троїцький та Сватівський райони), Марківське (Марковський і Новопсковський райони), Рубежанське (Рубіжне та Кремінський район) та Старобільське ( Старобільський і Новоайдарський райони).

У Пенсійному фонді також повідомляють, що чотири територіальних управлінь Фонду області в містах Лисичанську, Сіверськодонецьку, Попаснянському та Станично-Луганському районах залишилися в незмінному складі.

Зазначається, що об'єднання кількох управлінь у жодному разі не тягне за собою скорочення фахівців, зайнятих наданням послуг, і що нова організація роботи в першу чергу спрямована на скорочення адміністративних витрат та оптимізацію керівного складу управлінь.

"Фахівці з питань пенсійного забезпечення будуть працювати і далі в тих же приміщеннях, залах обслуговування, кабінетах, як і до об'єднання управлінь. Для отримання виплат не треба буде збирати візи і узгодження, всі питання вирішить фахівець, до якого звернулися за допомогою", - запевняють в ПФ.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme