UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Моргунов розповів коли почнуть третю чергу реконструкції проспекту Космонавтів

Через вулицю Келецьку буде додатковий пішохідний перехід, а переїзд через трамвайні колії стане зручнішим 

Моргунов розповів коли почнуть третю чер…

Реконструкцію проспекту Космонавтів у Вінниці завершать у травні, а вже влітку планують розпочати третю чергу – від вулиці Келецької до парку Дружби народів. Про це розповів міський голова Вінниці Сергій Моргунов, повідомляє кореспондент Depo.Вінниця.

"Фонтан на проспекті запустимо до кінця травня. Завдання – раніше, але з датою поспішати не будемо. – каже міський голова. А далі розпочнеться третя черга реконструкції, у напрямку вулиці Андрія Первозванного. Але не раніше червня. Важливо, коли надійдуть кошти з фонду регіонального розвитку, адже торік ми їх отримали тільки в серпні, тому вимушено почали пізніше".

kosmonavtiv

Окрім благоустрою проспекту, у планах – ремонт переїзду через трамвайні колії. Їх перекладуть на бетонну основу задля зручності водіїв.

"Ще не визначились, чи це будуть безшумні плити, як на Соборній, чи так, як ми зробили на площі Гагаріна, де уздовж колій виклали плиткою", - відповів мер.

kosmonavtiv

Також в рамках майбутньої реконструкції через вулицю Келецьку з'явиться додатковий пішохідний перехід, який сполучить алеї проспекту Космонавтів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme