Екоквести, модний шопінг та поліцейський концерт: Що чекає на харків'ян цими вихідними

Квітневі вихідні дарують мешканцям Харкова чудову нагоду насолодитися розвагами під відкритим небом, навчитися розмальовувати писанки та побачити майстер-клас копів

Екоквести, модний шопінг та поліцейський…

Однією з основних тем цих вихідних є підготовка до Великодня. Окрім того, мешканців міста чекають розваги від…харківських копів, ярмарок українських дизайнерів та екологічні акції для всієї родини. Журналісти Depo.Харків зібрали найцікавіші події міста 8 та 9 квітня.

Великдень на порозі:

В останні вихідні перед Великоднем Харків заполонили тематичні прикраси, полиці супермаркетів гнуться від пасок, крашанок та тематичних атрибутів, а в саду ім. Шевченка запрацював Великодній ярмарок.

Окрім того, поціновувачам виробів ручної роботи пропонують долучитися до майстер-класу "Традиції та звичаї святкування Великодня в Україні". Тут можна буде освоїти техніку традиційного розпису пасок і дізнатися про історію та традиції свята. Навчатиме людей проведе народна майстриня, одна з найталановитіших писанкарок Харківщини - Талашко Валерія.
Де: Харківський історичний музей ім. Н.Ф. Сумцова, вул. Університеться,5
Коли: 8 квітня о 14:00
Вартість квитка: 10 грн

А от для любителів прогулятися містом пропонуємо приєднатися до пішої екскурсії центральною вулицею Харкова – "5 кілометрів історії Пушкінської" та дізнатися які, таємниці ховає одна з головних вулиць міста. З подробицями екскурсії можна ознайомитися тут.
Коли: 8 квітня о 17:30
Вартість: 50 грн

Для тих, хто не уявляє вихідних без відвідин театру, пропонуємо дізнатися історію художника на ім'я Блез.

Вистава "Блез"

Молодий художник Блез хоче вирватися зі злигоднів. Для цього він робить все можливе, щоб одружитися з донькою бізнесмена. Але все відбувається всупереч його розрахунками. Це розважальна вистава, побудована на комічних ситуаціях. Помилкові дії героїв змусять глядача забути на якийсь час про свої нагальні проблеми і зануритися в атмосферу комедії з її веселою плутаниною і чудовим гумором.
Де: Драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка вул. Сумська, 9
Коли: 8 квітня, 18:00.
Вартість квитка: 40-60 грн.

Мода по-українськи:

Харківських модників та любителів унікальних костюмів від українських дизайнерів цими вихідними запрошують на "Trempelfest". Тут можна буде знайти роботимайстрів з Харкова, Одеси, Києва, Дніпра, Кременчука, Запоріжжя, Полтави, Львова, Чернівців та Миколаєва.
Де: арт-простір Fabrika Space вул. Благовіщенська, 1
Коли: 8-9 квітня з 11:00 до 19:00
Вартість квитка: 1 грн

А от любителів відпочинку на природі та екоактивістів запрошуємо приєднатися до екологічної акції "Екосубота в Саржиному яру". Це не просто традиційний суботник, а справжній екоквест з екскурсією. З детальною програмою можна ознайомитися тут.
Де: Саржин Яр станція метро "Ботанічний Сад"
Коли: 8 квітня з 11:00 до 15:00
Вартість: 10 грн.

Ще одним ноу-хау Харкова стане зустріч із копами. Патрульні запрошують харків'ян на "Фідбек з патрульною поліцією". Під час зустрічі копи пропонують цікаві квести та майстер-класи для дітей, можливість задати поліцейським будь-які питання та навіть концертну програму.
Де: парку культури та відпочинку ім. Горького
Коли: 8 квітня о 15:00
Вартість: вхід вільний

Тому обирайте розвагу до смаку та проводьте вихідні цікаво, весело та з користю

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme