Діряві лави "ДНР": Бойовикам заборонили звільнятися зі "служби" за власним бажанням

Керівництво "міноборони "ДНР" заборонило бойовикам звільнятися зі служби за власним бажанням до 1 листопада 2017 року

Як повідомляє голова "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, про це йшлося на нараді "міноборони" щодо мобілізаційної готовності та проблем з укомплектуванням частин і підрозділів "1-го АК ДНР", передає Depo.Донбас.

За його даними, на нараді було відзначено, що на тлі проведених в районі Шахтерска 6 квітня "мобілізаційних зборів резервістів" і організованою видачч бойової зброї частині "резервістів", дані заходи носять "ідеологічний характер" і "принципово не впливають на підвищення боєготовності підрозділів і частин оперативного командування "Донецьк" (1-й АК ДНР).

"Як приклад було наведено дані, згідно з якими у березні був встановлений "антирекорд" останніх 2-х років по набору "військовослужбовців" з числа місцевого населення, тоді як потік найманців з РФ з початку року постійно скорочується, і Центр територіальних військ ЮВО ВС РФ в березні направив в "ДНР" лише 32% від загальної запланованої чисельності найманців на цей місяць", - написав Тимчук.

Також він повдомив, що за результатами наради керівництвом "МО ДНР" прийнято рішення звернутися до ватажкка "ДНР" Олександра Захарченка з вимогою розглянути питання про введення в "республіці" "призову на строкову службу" (довідка ІС: в лютому ц.р. Захарченко публічно обіцяв в найближчому майбутньому не вводити "строкову службу" в "ДНР").

Нагадаємо, 6 квітня окупанти під час військових зборів видали зброю "резервістам", яких звезли на полігон вранці 6 квітня. "Резервісти" - це 27 тисяч бюджетників, яких звезли на полігон автобусами.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme