Як на Полтавщині привітали Чемпіона Європи з боксу Олександра Хижняка

Чемпіону Європи з боксу полтавцю Олександру Хижняку вручили грошовий сертифікат за перемогу

Як на Полтавщині привітали Чемпіона Євро…

В Полтавській ОДА вручили грошовий сетифікат Олександру Хижняку. За словами голови Полтавської ОДА, надання стипендій видатним землякам, що підвищують спортивний імідж області не лише в Україні, а і в Європі та світі - одне з головних завдань влади. Він зазначив, що фінансова підтримка спорту має надаватися як з обласного, так і з місцевих бюджетів, оскільки це - імідж Полтавщини, пише Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської ОДА.

"Розвиток спорту на Полтавщині, підтримка талановитих спортсменів має стати одним із пріоритетних завдань влади. Фінансова ситуація складна, а спорт без фінансів не має перспектив. Це моя чітка позиція. Спортсмен має повноцінно харчуватися, тренуватися, відпочивати, мати відповідні житлові умови та брати участь у змаганнях", - наголосив Валерій Головко.

Чемпіон Європи з боксу Олександр Хижняк, говорить, що без підтримки високі результати - неможливі.

Олександр Хижняк розповів, що в подальшому має багато роботи, зокрема готується до Олімпійських ігор.

"Звичайно, мої здобутки були б неможливі без тренера - батька та всіх, хто мене підтримує. Багато людей причетні до моїх перемог та медалей. Вдячний всім, хто допомагає досягати найвищих результатів", - підсумував чемпіон.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme