Садовий отримав нові руки

Сесія затвердила склад виконавчого комітету Львівської міськради

Як повідомляє Depo.Львів, 6 квітня під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради більшістю голосів було прийнято ухвалу "Про затвердження на посади заступників міського голови та персонального складу виконавчого комітету Львівської міської ради".

Так, на посади затверджено: заступника міського голови з фінансово-економічних питань – Васьківа Геннадія Володимировича, заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства – Бабака Сергія Богдановича.

Також, у зв'язку зі зміною структури, посада Дацківа Ростислава Михайловича змінилась на заступника міського голови з містобудування.

Ухвалою визначено кількісний склад виконавчого комітету Львівської міської ради у кількості 10 осіб. А також затверджено персональний склад виконавчого комітету Львівської міської ради: Садовий Андрій Іванович, Забарило Анатолій Юрійович, Литвинюк Марта Василівна, Бабак Сергій Богданович, Васьків Геннадій Володимирович, Дацків Ростислав Михайлович, Москаленко Андрій Олександрович. За пропозицією депутатів до складу виконкому включено ще й Печенка Ореста Орестовича та Дмитровського Сергія Юрійовича. Вакантною у складі виконавчого комітету наразі залишається посада заступника міського голови з гуманітарних питань.

На хабарі взяли дружину довіреної особи Садового.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme