Поліція знайшла зброю і наркотики в гаражі у полтавця

Любитель травички був за сумісництвом і автором саморобної зброї

Поліція знайшла зброю і наркотики в гара…


Під час проведення санкціонованого обшуку господарства жителя Чорнухинського району працівники поліції виявили та вилучили саморобну вогнепальну зброю, набої, холодну зброю, а також близько 130-ти грамів травички, пише Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

"Заборонені предмети та засоби чоловік зберігав у гаражі. Серед вилученого - пристрій, схожий на обріз гвинтівки "Мосіна", саморобний предмет, схожий на пістолет для стрільби, 44 патрона калібру 7,62, різні частини до вогнепальної зброї а також пристрій для нанесення ударів типу "нунчаки", - повідомив керівник поліції Полтавської області Олег Бех.

Крім зброї та набоїв, у літній кухні та гаражі було виявлено пакети із речовиною, схожою на наркотичний засіб "канабіс", вагою близько 130 грамів. Також у гаражі працівники поліції розшукали предмет, схожий на пристрій для вживання коноплі шляхом куріння.

Працівникам поліції 44-річний чоловік пояснив, що деякі предмети знайшов, деякі - виготовив самостійно, а наркотичні засоби зберігав для власного вживання.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частинами 1 та 2 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), а також за частиною 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Триває досудове розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme