UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Запоріжжі скасували результати скандального тендеру, що став "зрадою тижня", - депутат

Рішення щодо закупівлі м'ячів Департементом спорту, сім'ї та молоді Запорізької міськради, яке розцінили як корупційне, було скасовано сьогодні, 5 квітня

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив депутат міськради, голова антикорупційної депутатської комісії Андрій Согорін, передає Depo.Запоріжжя.

"Скандальний тендер по м'ячам скасували. Але розбиратися будемо. Таке повторюватися не має", - пише він.

Нагадаємо, департамент мав закупити футбольні та гандбольні м'ячі на суму 197 тисяч гривень. Пропозиції на тендер подали 12 учасників. Замовник міг зекономити майже половину бюджету, однак через два дні після аукціону 9 учасників були дискваліфіковані за формальними причинами. Переміг ФОП Черненко О.О. з пропозицією у 179179 гривень. Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов назвав це рішення "зрадою тижня" в галузі державних закупівель.

Одну з учасниць дискваліфікували через те, що замовник нібито не побачив номер її паспорту на одній із сторінок скану. Согорін оприлюднив цей скан, на якому номер добре видно. Депутат також вимагав в працівників департаменту, які проводили тендер, з'явитися на засіданні його депутатської комісії, однак скандальне рішення було скасовано ще до нього.

"Нерозбірливий" скан, через який дискваліфікували одну з учасниць тендеру.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme