У Сумах двоє студентів ледь не вбили хлопця за мобільний телефон

Сумські поліцейські затримали злочинців, які побили і пограбували хлопця

У Сумах двоє студентів ледь не вбили хло…

Двоє студентів 16 і 17 років одного з коледжів обласного центру, перебуваючи неподалік від будинку № 2 по вулиці Івана Сірка, помітили молодого чоловіка що рухався по нічній вулиці. Тож, недовго думаючи, хлопці вирішили напасти на перехожого та заволодіти його речами, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

План відразу ж втілили в життя, і, наздогнавши чоловіка, почали бити його по голові. Били так, що потерпілий не втримався на ногах, впав та втратив свідомість.

Зловмисники ж, обнишпоривши кишені своєї жертви, кинулися навтьоки. Їх "здобиччю" стали дорогий мобільний телефон та переносна акумуляторна батарея. Збитки, які нападники завдали потерпілому, сягають понад п'ять тисяч гривень.

"Юнакам інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна", - коментує начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута.

Слідство триває. Поліція перевіряє затриманих студентів на причетність до інших подібних злочинів на території обласного центру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme