У Кам'янському нагородили чоловіка за затримання озброєних злочинців

Співробітник охоронного агентства завадив озброєним квартирним крадіям вивезти вкрадене

У Кам'янському нагородили чоловіка…

Про це Depo.Дніпро повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Юрій Стеба повертався додому вдень 30 березня по пр. Василя Стуса раніше звичайного. У під'їзді свого будинку він побачив двох чоловіків з сумками, які здалися йому підозрілими. Юрій піднявся сходами та оглянув квартири. В одній із них він побачив незаперті двері. Він одразу подзвонив своїм колегам-охоронцям, після чого вибіг за підозрілою парою.

Зловмисники скочили до автомобіля таксі. Юрій підбіг до авто та наказав чоловікам вийти із салону. В цей час один із втікачів дістав з кишені куртки револьвер. У відповідь Юрій також дістав пристрій травматичної дії, зареєстрований на його ім'я і зробив кілька попереджувальних пострілів угору. Після цього один з крадіїв виштовхав водія таксі з його місця і спробував викрасти автомобіль. Але йому це не вдалося, так як водій встиг заблокувати систему запалювання. В цей час на місце вже прибули колеги Юрія і поліцейські, які затримали зловмисників.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому)

Юрій Стеба, за мужність, ініціативність та допомогу правоохоронним органам у розкритті кримінального правопорушення був відзначений подякою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme