У Харкові впіймали злочинця, якого сім років шукали в Дубаї

Харківський суд погодився з клопотанням слідчих тримати громадянина в СІЗО до завершення екстрадиційної перевірки

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в ухвалі Жовтневого районного суду Харкова від 27 березня 2017 року.

Суд розглянув клопотання начальника відділу міжнародного співробітництва прокуратури Харківської області про взяття під варту для забезпечення екстрадиції 29-річного чоловіка Тахмораші Бахмана, якого розшукують в Об'єднаних Арабських Еміратах за шахрайство.

У 2010 році заочним вироком суду у справах невеликої тяжкості Дубаї Об'єднаних Арабських Еміратів Бахмана засуджено до 3 років позбавлення волі. Міжнародний ордер на арешт чоловіка був виданий 27 січня 2016 року. Ухвалою від 2 березня 2017 року Комінтернівський райсуд Харкова взяв Бахмана під тимчасовий домашній арешт строком на 30 діб.

Перед затриманням, останні 4 місяці, чоловік перебував на території Туреччини, його виїзд був пов'язаний із здійсненням ним підприємницької діяльності.

Під час засідання захист підозрюваного наголосив, що він не має наміру переховуватися, має стійкі зв'язки в Україні, громадянську дружину та дитину.

Суд ухвалив задовольнити клопотання та взяти підозрюваного під варту. Утримувати Бахмана до завершення екстрадиційної перевірки будуть в Державній установі "Харківська установа виконання покарань №27".

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові інженер "Хартрона" порушив закон про охорону держтаємниці.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme