У Харкові судили ромів, які побилися з копами

Чоловіки на суді провину визнали та розкаялися

Як передає Depo.Харків, вирок зловмисникам 30 березня ухвалив Жовтневий районний суд Харкова. Підсудні – раніше судимі брати-роми, працюють на приватному підприємстві.

Суд встановив, що 24 жовтня 2016 року близько 1:50, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння біля кафе на вулиці Полтавський Шлях, у зловмисників виник конфлікт з іншими громадянами.

На місце викликали правоохоронців. Однак, не зважаючи на присутність патрульних поліцейських, порушники продовжували конфлікт та не реагували на зауваження.

Тоді один з патрульних спробував провести зі зловмисником профілактичну бесіду, однак останній відштовхнув правоохоронця, після чого схопив за форму.

Другий злочинець, побачивши, що у відношенні його брата застосовані прийоми рукопашного бою та спецзасоби, також почав відштовхувати працівника поліції та хапати його за форму.

На суді чоловіки провину визнали та розкаялися.

Суд визнав першого брата винним у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим терміном в два роки.

Другий брат також визнаний винним у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України та отримав аналогічне покарання.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові на крадіїв люків полюватимуть дрони.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme