У Балаклії після вибухів скоїли два десятка крадіжок

З 23 березня до поліції надійшло 23 повідомлення про крадіжки в Балаклії

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, станом на 5 квітня у місті Балаклії працюють майже 600 працівників з поліції, ДСНС, Міноборони, військової служби правопорядку, комунальних служб.

Продовжуються комісійні обстеження приватних будівель та домогосподарств. Зазнали пошкоджень 386 будівель, проводяться відновлювальні роботи у 68 багатоповерхових будинках. Задіяно 118 одиниць техніки.

До відділу поліції в період з 23 березня до 5 квітня надійшло 23 повідомлення про крадіжки, 21 факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, по чотирьом фактам особи зловмисників встановлені.

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme