UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Столичні рятувальники перейдуть на посилений режим роботи

Рятувальники під час проведення пісенного конкурсу "Євробачення" в Києві будуть працювати в посиленому режимі

Про це заявив голова ДСНС Микола Чечоткін, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу відомства.

За його словами, столичних рятувальників переведуть на посилений режим несення служби.

"До чергування на об'єктах проведення Євробачення щодня від ДСНС буде залучено понад 120 осіб особового складу та 17 одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки. Крім того, створено резерв сил та засобів Київського гарнізону загальною чисельністю понад 470 осіб і 160 од. техніки. Також у місцях проведення масових заходів будуть виставлятися пожежні пости і піші патрулі", - сказав Чечоткін.

Також буде організовано цілодобову роботу оперативних груп, які здійснюватимуть моніторинг техногенної та пожежної обстановки.

"На річці Дніпро додатково передбачається чергування водолазно-рятувального відділення. У цілодобовому режимі на аеродромі "Київ" будуть знаходитися літак АН-26 і вертоліт "Єврокоптер". Для комунікації з іноземними громадянами завершується курс з вивчення англійської мови для 32 диспетчерів Служби порятунку", - підсумував Чечоткін.

Нагадаємо, за попередніми підрахунками, в місті Києві заплановано залучити 3 тис. військовослужбовців Національної гвардії України з необхідним екіпіруванням. А столична поліція для забезпечення безпеки на Євробаченні задіює службових собак.

Додамо, що Євробачення-2017 відбудеться в Києві у травні на території Міжнародного виставкового центру на лівому березі. Фінал пісенного конкурсу заплановано на 13 травня.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme