UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Російське командування розробило механізм нагородження воюючих на Донбасі найманців

Військові ЗС РФ, які проходять службу на окупованій території Донбасу, будуть призначатись на посади та представлятись до нагородження тільки за поданням Центру територіальних військ.

Про це повідомляє управління розвідки Міноборони України, передає Depo.Донбас.

Таке рішення прийнято командуванням ЗС РФ з метою запобігання повторення виявлених зловживань з кадровими призначеннями та нагородженнями російських військовослужбовців у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Командування зобов'язало командувачів корпусів терміново передати особові справи підлеглого офіцерського складу до штабу Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ.

Крім того, за даними розвідки, під керівництвом представників Центру територіальних військ проводяться збори з військовослужбовцями запасу з'єднань і частин 1 і 2 АК.

"Місцеві військові комісаріати у зв'язку з неспроможністю призвати в рамках заходу необхідну кількість особового складу та з метою приховування нестачі людських ресурсів включають до обліку військовозобов'язаних осіб віком більше 55 років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулого року вищі офіцери Збройних сил Росії та військовий комісар російської Пермі вручили нагороди бойовикам, які воювали на Донбасі проти України.

Крім того, близько 30 мешканців Алтайського краю на День незалежності Росії 12 червня були нагороджені медалями від Спілки ветеранів Афганістану Алтайського краю за участь у бойових діях на українському Донбасі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme