Під Харковом депутат "накричав" собі ділянку під гараж: Суд виявив корупцію

Харківський суд визнав депутата винним у скоєнні адміністративного корупційного правопорушення

Під Харковом депутат "накричав" собі діл…

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в постанові Фрунзенського районного суду Харкова 28 березня.

Суд розглянув протокол депутата Кулиничівської селищної ради Харківського району, члена комісії з аграрних питань за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП (ухвалення рішення в умовах реального конфлікту інтересів).

На суді депутат заявив, що в лютому 2016 року в селищну раду написав заявку на виділення собі ділянки землі під гараж, однак відповіді не отримав у законний термін. На сесії у квітня 2016 року, коли розглядалося питання, депутат зізнався, що не повідомляв про конфлікт інтересів, "але всім було відомо, яке питання буде вирішуватись".

Чоловік заявив, що начебто не голосував за виділення собі землі, однак поіменного голосування не було, тому невідомо, як і хто взагалі голосував.

За словами допитаної в якості свідка секретаря селищної ради, яка вела протокол, під час сесії депутат "кричав, щоб надали дозвіл на розроблення документації на землю". Свідки та голова селищної ради повідомили, що депутат проголосував за виділення собі землі.

Вивчивши докази, суд визнав депутата винним у адміністративному корупційному діянні та наклав на нього стягнення у вигляді штрафу у 3,4 тис. грн.

Як повідомляв Depo.Харків, під Харковом голова селища погорів на корупції: До суду його тягнутимуть силоміць.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme