UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Старосинявщині завершують ремонт НВК за рахунок субвенції

Старосинявський НВК, капітально відремонтувавши, оснащують сучасною матеріально-технічною базою 

На Старосинявщині завершують ремонт НВК…

Опорну школу Старосинявщини капітально ремонтують та оснащують необхідними засобами для навчання школярів, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту тергромади.

Торік ОТГ отримала субвенцію, тоді й голова громади Віталій Здебський організував роботи з реалізації проекту: "Оснащення (засобами навчання, навчальними комп'ютерними комплексами та мультимедійним обладнанням, впровадження енергозберігаючих технологій тощо)", котрий підтримали на виконавчому комітеті та сесії селищної ради.

Згідно плану надійшло 2,4 млн грн, на початок поточного року використали 2,1 млн грн, інші 276 500 перейшли на 2017 р. перехідним залишком.

Комісія з місцевої влади побувала на об'єкті і обстежила умови оснащення опорного навчального закладу громади - Старосинявського НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія". Визначено основні напрямки робіт та проаналізували їх хід.

Наразі роботи знаходяться на завершальній стадії: добігає кінця капітальний ремонт актового залу, оснащення та ремонт спортивного залу, впорядкували сучасними технічними засобами кабінети хімії та фізики, куди закупили новітнє обладнання, інтерактивні дошки, обладнали учительську.

Оглянули й шкільний спортмайданчик з твердим покриттям, обстежили роботи й тут.

Читайте також: В Старій Синяві показуватимуть фільми в 3-D форматі

В Старосинявській тергромаді відновлюють водогін

У тергромаді Старосинявщини успішно надаються соціальні послуги

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme