UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В урочищі "Мшанець" на Тернопільщині рівнянин покрав дуби

Зрізані дерева помітив лісничий і повідомив правоохоронців

В урочищі "Мшанець" на Тернопільщині рів…

Незаконну порубку лісових насаджень задокументували працівники Зборівського відділення поліції, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт ГУ НП Тернопільщини.

В урочищі "Мшнанець" невідомі зловмисники зрізали дуби.

"Під час обходу території лісничий полмітив зрізаними три дуби, а біля них сліди від шин авто, - кажуть в поліції. - Саме вони і вивели на слід зловмисника."

Як повідомив начальник Зборівської поліції Микола Петрик, правоохоронці у селі Мшанець виявили авто марки "Меседес Бенц 425" та його власника - жителя Рівненської області. Він монтував пробиті шини на колесах.

Під час огляду кузова поліцейські знайшли відрізки дубової деревини. Свою причетність до протиправного чоловік заперечує, запевняє, що лише виконував замовлення перевезти деревину.

Правоохоронці встановлюють всі обставини злочину передбаченого ст.246 ККУ. Автомобіль помістили на арештмайданчик, слідчі дії тривають.

Нагадаємо, днями правоохоронці піймали чоловіка, що вирізав цілий причіп дубу на території Чортківського лісгоспу. А в лютому під час оперативного відпрацювання одного з сіл Підгаєцькогорайону поліцейські затримали підводу, заповнену деревиною дуба.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme