У Харкові покарали чоловіка, який покусав полісмена

Зловмисник чинив правоохоронцям опір

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікові 23 березня ухвалив Комінтернівський районний суд Харкова.

Суд встановив, що ввечері 21 січня 2017 року зловмисника на проспекті Льва Ландау намагалися зупинити правоохоронці. Його підозрювали у нанесенні тілесних ушкоджень іншому чоловіку.

Однак на прохання зупинитися зловмисник не реагував та чинив правоохоронцям опір – відштовхував одного з них, хапав за форму, нецензурно лаявся. Пізніше він вкусив полісмена за руку.

Заспокоїти злодія вдалося лише після приїзду додаткового екіпажу.

На суді обвинувачений пояснив, що чинив опір через те, що "був злий на працівників поліції, які його зупинили та намагались затримати".

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів за ч. 2 ст. 342 та ч. 2 ст. 345 КК України та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном в два роки.

Як повідомляв Depo.Харків, 25 липня 2015 року в Харкові правоохоронці затримали двох молодиків, які в стані алкогольного сп'яніння їхали на автомобілі з мигалками та зупинилися біля райвідділу помочитися. Під час затримання "мажори" погрожували журналісту та міліціонерам впливовими рідними, які залагодять справу. У відділку міліції один із молодиків ударив журналіста, який проводив зйомку, ногою.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme