У Вінниці через підозрілий пакет з мерії евакуювали людей

Власник пакету тривалий час ходив та знімав людей на планшет

У Вінниці через підозрілий пакет з мерії…

Вранці 4 квітня відвідувачів прозорого офісу вінницької міськради довелось евакуювати через підозрілий пакет. Про це із посиланням на "Реал" повідомляє Depo.Вінниця.

Чоловік привернув увагу працівників міськвиконкому тим, що ходив по залі та знімав відвідувачів на планшет, а також прислухався до чужих розмов. При цьому талон на прийом до фахівця він не брав. А коли підозрілий чоловік залишив свій пакет біля роялю у холі, занепокоєні працівники попросили відвідувачів вийти на вулицю та викликали поліцію.

Чоловік тим часом пішов геть. Пізніше його побачили біля ялинок поруч з будівлею міськвиконкому. Він підключив свій планшет до розеток електричного ящика. Після цього співробітники мерії і правоохоронці ввічливо попросили пройти його в хол будівлі для з'ясування його особи і того, чим він займався. Він спокійно погодився.

Як виявилося, в залишеному без нагляду пакеті була зарядка для планшета і упаковка. Патрульним чоловік, який представився Ігорем, пояснив, що нібито в холі вирішив скористатися Wi-Fi, аби завантажити якісь додатки до свого планшету. А пакет, мовляв, він просто забув.

З'ясувалося, цього вінничанина частенько бачать в холі. Перебувати там "без діла" нікому не заборонено, проте його поведінка виглядала дивною. І ще, судячи з діалогу з патрульним, зі здоров'ям у чоловіка все в порядку. Хоча його поведінка частково нагадує провокацію. Цілком може бути, що забутим пакетом він збирався перевірити пильність співробітників мерії.

Незабаром відвідувачам міськвиконкому дозволили повернутися в будівлю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme