На Кубані єдинорос на прибиранні снігу вкрав понад 1,2 млн руб

У Краснодарському краї факт розкрадання бюджетних коштів виявили під час прокурорської перевірки

На Кубані єдинорос на прибиранні снігу в…

Як передає Depo.Кубань, про це повідомляє "Голос Кубані".

За відомостями видання, член "Єдиної Росії" Володимир Марченко, який обіймає посаду глави Старолеушковського сільського поселення Павловського району, а також головний бухгалтер і касир сільради, обвинувачуються в скоєнні двох епізодів злочинів, передбачених ч. 3 ст. 159 КК РФ (шахрайство, вчинене групою осіб за попередньою змовою, особою з використанням свого службового становища, у великому розмірі).

За версією слідства, Марченко за попередньою змовою з головним бухгалтером Людмилою Артеменко і касиром Зоєю Шило в період з 6 березня 2015 року по 31 грудня 2016 року складали фіктивні договори про надання послуг з ремонту пам'ятників, грейдування доріг, прибирання снігу на території поселення, однак фактично вказані роботи не виконувалися.

Грошові кошти перераховувалися на розрахунковий рахунок родича касира Шило, а після зловмисники ділили кошти між собою.

Внаслідок злочинних дій бюджету сільського поселення завдано збитків на загальну суму понад 1,2 млн рублів.

Прокуратурою Павловського району затверджено обвинувальний акт та направлено в Павловський районний суд для розгляду по суті.

Як повідомляв Depo.Кубань, головного рабина Сочі виганяють з Росії разом з дітьми. Міграційна служба МВС анулювала дозвіл на тимчасове проживання в Росії сочинського рабина Арі Еделькопфа.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme