UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізький аеропорт обносять "колючкою"

Навколо Міжнародного аеропорту "Запоріжжя" почали встановлювати нове огородження

Запорізький аеропорт обносять "колючкою"…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-службу мерії.

Нині встановлено першу ділянку огородження, конструкції якого сертифіковані Державіаслужбою. На огородженні також встановлять системи відеоспостереження та датчики руху. Як пояснюють в мерії, наявність подібного огорожі є вимогою для всіх міжнародних аеропортів. Для Запоріжжя це особливо важливо, в умовах триваючих бойових дій на сході України.

Загальна протяжність огорожі запорізького аеропорту становииме дванадцять кілометрів. Перша ділянка - близько кілометра.

Загальна вартість проекту - 39 мільйонів гривень. Фінансування здійснюється з міського бюджету.

Раніше портал Depo.Запоріжжя повідомляв, що запорізький аеропорт закрили на ремонт, який дозволить подовжити строк експлуатації злітної смуги на 2 - 3 роки. Спрямують на нього 30 млн: 20 - з міського бюджету та 10 - коштів, зароблених самим аеропортом.

Також повідомлялося, що аеропорт потребує повного капітального ремонту злітно-посадочної смуги. За підрахунками мерії, у власності якої знаходиться підприємство, на це необхідно від 350 до 600 мільйонів гривень. У свою чергу прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Держбюджет не готовий фінансувати ремонти регіональних аеропортів України.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme